+355 42 404 000   Tiranë, Zogu i Zi, Tre Kullat, Pallati 127, Kati 3Kontakt
MAIL & WEBSITE

  info@aqc.al

  www.qatarcenter.al

KONTAKT

  +355 42 404 000

  +355 67 240 4000

ADRESA

  Tiranë, Zogu i Zi, Tre Kullat, Pallati 127, Kati 2Apliko në QATAR CENTER

Qatar Center për gjuhë të huaja dhe kompjuter njofton të gjithë të interesuarit se vazhdojnë regjistrimet