+355 42 404 000   Tiranë, Zogu i Zi, Tre Kullat, Pallati 127, Kati 3
Çfarë ofrojmë ne?

Fondacioni ynë shtrihet në shumë fusha të ndryshme duke qënë lideri i fondacioneve në Shqipëri!Kurse Profesionale


Qatar Center ofron kurse profesionale në përputhje me kërkesat e studentëve në programet e mëposhtme:

  • Kurse Kontabiliteti : Financa 5.0, Kontabiliteti Alfa, Kontabiliteti Praktik
  • Kurse montazhier audio/ video : Adobe Premiere, Adobe Audition, Adobe Encore
  • Kurse per programin Amadeus

Gjithashtu organizojme kurse individuale në të gjitha lëndët e lartpërmendura.

Studentët janë të pajisur me një certifikatë e cila është e njohur nga Ministria e Financës dhe Ekonomisë.