+355 42 404 000   Tiranë, Zogu i Zi, Tre Kullat, Pallati 127, Kati 3


Çfarë ofrojmë ne?

Fondacioni ynë shtrihet në shumë fusha të ndryshme duke qënë lideri i fondacioneve në Shqipëri!Rreth nesh

Qatar Center fillimet e saj I ka ne vitin 1995 dhe sot pas 24 vitesh eshte nje nga qendrat me prestigjoze te cilat operojne ne vend.
QC ofron kurse për gjuhët e huaja, kompjuteri dhe trajnime ne fusha te ndryshme.
Me nje staf te perkushtuar dhe profesional qe synon te arrije majat e prefeksionit.
Certefikata e Qendres njihet nga Ministria e Financave dhe Ekonomise

Apliko në QATAR CENTER

Qatar Center për gjuhë të huaja dhe kompjuter njofton të gjithë të interesuarit se vazhdojnë regjistrimet