+355 42 404 000   Tiranë, Zogu i Zi, Tre Kullat, Pallati 127, Kati 3


Qatar Center ofron kurse te gjuhes angleze, te cilat zhvillohen me ane te metodave te ndryshme sipas nivele dhe grupmoshave.

1.Metoda Headway the Third edition

2.Upstream

3.Englisht Zone per femije dhe metoda te tjera.

 

 • Niveli: Beginner
  Metoda: Headway the third edition, Oxford press/Upstream
  48 orë gjithësej (seanca 90 minutëshe)
  Kohëzgjatja: 2.5 muaj
  Nr. i kursantëve: 5 – 12

 

 • Niveli: Elementary/ Upstream
  Metoda: Headway the third edition, Oxford press
  48 orë gjithësej (seanca 90 minutëshe)
  Kohëzgjatja: 2.5 muaj
  Nr. i kursantëve: 5 – 12

 

 • Niveli: Pre-Intermediate
  Metoda: Headway the third edition, Oxford press/ Upstream
  72  orë gjithësej (seanca 90 minutëshe)
  Kohëzgjatja: 3.5 muaj
  Nr. i kursantëve: 5 – 12 persona

 

 • Niveli: Intermediate
  Metoda: Headway the third edition, Oxford press/ Upstream
  82 orë gjithësej (seanca 90 minutëshe)
  Kohëzgjatja: 4 muaj
  Nr. i kursantëve: 5 – 12

 

 • Niveli: Upper Intermediate
  Metoda: Headway the third edition, Oxford press
  82 orë gjithësej (seanca 90 minutëshe)
  Kohëzgjatja: 4 muaj
  Nr. i kursantëve: 5 – 12

 

 • Niveli: Advance
  Metoda: Headway the third edition, Oxford press
  82 orë gjithësej (seanca 90 minutëshe)
  Kohëzgjatja: 4 muaj
  Nr. i kursantëve: 5 – 12

 

 

Apliko në QATAR CENTER

Qatar Center për gjuhë të huaja dhe kompjuter njofton të gjithë të interesuarit se vazhdojnë regjistrimet