+355 42 404 000   Tiranë, Zogu i Zi, Tre Kullat, Pallati 127, Kati 3


Prane Qatar Center ju mund të përvetësoni më së miri gjuhën italiane dhe të merrni çertifikatë të posatshme për ushtrimin e gjuhës italiane

 

 • Niveli: A1
  Metoda: PROGETTO ITALIANO (NUOVO)
  48 orë gjithësej (seanca 90 minutëshe)
  Kohëzgjatja: 2.5 muaj
  Nr. i kursantëve: 5 – 12

 

 • Niveli: A2
  Metoda: PROGETTO ITALIANO (NUOVO)
  48 orë gjithësej (seanca 90 minutëshe)
  Kohëzgjatja: 2.5 muaj
  Nr. i kursantëve: 5 – 12

 

 • Niveli: B1
  Metoda: PROGETTO ITALIANO (NUOVO)
  48 orë gjithësej (seanca 90 minutëshe)
  Kohëzgjatja: 2.5 muaj
  Nr. i kursantëve: 5 – 12

 

 • Niveli: B2
  Metoda: PROGETTO ITALIANO (NUOVO)
  72 orë gjithësej (seanca 90 minutëshe)
  Kohëzgjatja: 3.5 muaj
  Nr. i kursantëve: 5 – 12

 

 • Niveli: C1
  Metoda: PROGETTO ITALIANO (NUOVO)
  72 orë gjithësej (seanca 90 minutëshe)
  Kohëzgjatja: 3.5 muaj
  Nr. i kursantëve: 5 – 12

 

 • Niveli: C2
  Metoda: PROGETTO ITALIANO (NUOVO)
  72 orë gjithësej (seanca 90 minutëshe)
  Kohëzgjatja: 3.5 muaj
  Nr. i kursantëve: 5 – 12

 

 

Apliko në QATAR CENTER

Qatar Center për gjuhë të huaja dhe kompjuter njofton të gjithë të interesuarit se vazhdojnë regjistrimet