+355 42 404 000   Tiranë, Zogu i Zi, Tre Kullat, Pallati 127, Kati 3


Qartar Center zhvillon kurse te nivele te ndryshme per pervetesimin e gjuhes arabe.

 

 • Niveli: A1
  Metoda: Arabisht me ju
  48 orë gjithësej (seanca 90 minutëshe)
  Kohëzgjatja: 2.5 muaj
  Nr. i kursantëve: 5 – 12

 

 • Niveli: A2
  Metoda: Arabisht me ju
  48 orë gjithësej (seanca 90 minutëshe)
  Kohëzgjatja: 2.5 muaj
  Nr. i kursantëve: 5 – 12

 

 • Niveli: B1
  Metoda: Arabisht me ju
  48 orë gjithësej (seanca 90 minutëshe)
  Kohëzgjatja: 2.5 muaj
  Nr. i kursantëve: 5 – 12

 

 • Niveli: B2
  Metoda: Arabisht me ju
  48 orë gjithësej (seanca 90 minutëshe)
  Kohëzgjatja: 2.5 muaj
  Nr. i kursantëve: 5 – 12

 

 • Niveli C1
  Metoda: Arabisht me ju
  48 orë gjithësej (seanca 90 minutëshe)
  Kohëzgjatja: 2.5 muaj
  Nr. i kursantëve: 5 – 12

 

 • Niveli C2
  Metoda: Arabisht me ju
  48 orë gjithësej (seanca 90 minutëshe)
  Kohëzgjatja: 2.5 muaj
  Nr. i kursantëve: 5 – 12

 

 

Apliko në QATAR CENTER

Qatar Center për gjuhë të huaja dhe kompjuter njofton të gjithë të interesuarit se vazhdojnë regjistrimet